Monday, 12 March 2012

Impian...sleeQ...

Assalamualaikum....
hm.......lama jugak x de entri baru kan....agak sibuk jugaklah..al maklum da start semester baru..final sem oh!! makin berat...makin stress...oh! oh! oh!

tah nape tiba-tiba nak goggle drama yang pernah aku tonton masa zaman sekolah dulu..tak silap tajuk dia 'IMPIAN'...google r nak dengar lagu tema drama tu kat youtube...tup2 yang kuar lagu 'IMPIANKU' by Didicazli feat SleeQ...mula2 try lah dengar..x sangka tangkap cintan pulak..rasanya diorang ni artist dari singapore...boleh tahan jugak vokal dorang..terus je suka lagu ni....

Dah dengar lagu tu...terus cari lagu nyanyian by Didicazli dan juga band lagi satu ni...SleeQ....hASilnya............awesome!!!...bagi yang tak tahu..nilah SleeQ..




tak sangka best jugak SleeQ ni nyanyi....dah x leh stop dah nak dengar dorang nyanyi...dorang cute lak tu...mesti ramai peminat kipas susah mati kan..leh aku join jadi salah sorang peminat tu????? hehe...tetiba lak kan....dah suka lagu seperti kat bawah ni....

ANTARA CINTA DAN EGO - FAISAL ISA FT SLEEQ
TIBA MASA -SLEEQ
SEMBUNYI - SLEEQ
SELAMAT MALAM - SLEEQ
CUN SAJA - SLEEQ
TANYA NAMA - SLEEQ
KAU BUAT AKU - SLEEQ
SESAAT KAU DATANG - RAMLAH RAM FT SLEEQ


video
                                                        ANTARA CINTA DAN EGO

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...